Ez meg mi ez?

Ubuntu operációs rendszert használok, van rajta GIMP, és ráérő időmben háttérképeket gyártok. Nem vagyok profi grafikus, a blog és a képek is elsősorban saját szórakoztatásomra készültek. Ha tetszik, használd, de ha fikázni akarsz, azt is lehet, bírom... :)

Ubuntu

Az Ubuntu egy népszerű, könnyen kezelhető, sokoldalú, látványos megjelenésű operációs rendszer. A legkisebb netbookoktól, a laptopokon és az asztali számítógépeken keresztül egészen az adatközpontokban lévő óriási kiszolgálókig mindenhol megállja a helyét. A rendszer szabadon letölthető, használható, továbbadható, tanulmányozható és módosítható igényei szerint. Ingyenesen használhatja üzleti célra is.

Friss topikok

2013.01.15. MajdnemAraya

És ezt akkor így most hogy?

Az egész úgy kezdődött, hogy az ubuntu.hu oldalon indult egy fórumtéma, ahol saját háttérkép készítésére buzdított a topic indítója. Ide be is linkeltem párat az általam gyártott képek közül, majd jött a megvilágosodás: legyen ennek saját blogja. Hát most lett.


Amit a képekről tudni kell: kizárólag szabad szoftverekkel készültek. A gépen futó operációs természetesen Ubuntu, annak is a 12.04 LTS kiadása, grafikai programként pedig jellemzően a GIMP-et használom.

A bevezető végére még annyit: nem vagyok grafikus, a blogot és a háttérképeket is elsősorban saját szórakozásomra csinálom. Ha ennek ellenére valakinek megtetszik valamelyik, nyugodtan állítsa be háttérképnek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntuwallpapers.blog.hu/api/trackback/id/tr505019133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása